ХЭВИЙН БООВНЫ СТАНДАРТЫГ ШИНЭЧЛЭН БАТАЛЛАА

Монголын үндэсний тавгийн идээний боовны техникийн ерөнхий шаардлага, стандартыг шинэчлэн баталсан талаар Стандарт хэмжил зүйн газраас мэдээллээ. Тус стандартыг Стандарт хэмжил зүйн газрын даргын С/62 дугаар тушаалаар ургамлын гаралтай хүнсний стандартчиллын техникийн хорооны хуралдаанаар шинэчлэн баталжээ.  Энэхүү стандартаар Монгол үндэстний, тавгийн идээний боовыг үйлдвэрлэх, савлах, шошголох, хадгалах, тээвэрлэх, шалгаж хүлээн авах шаардлагыг тогтоох аж. 

Түгээх
СЭТГЭГДЭЛ ҮЛДЭЭХ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *